For virksomheder

Spejdercenter Holmen ligger i et stille område kun et kvarter fra hjertet af København.
Der er gode mulighed for både indendørs og udendørs læring.
Der er gode kursus- og konferencemuligheder. Og det er også muligt at overnatte. Hos os kan du få det, som du vil have det. Du får et personligt nøglekort og kan gå og komme frit i lejeperioden.

Du lejer de lokaler, du har brug for i den periode, du har brug for det. Der er trådløst internet på hele Spejdercenter Holmen og alle konferencelokaler er udstyret med moderne teknik.
 
Spejdercenter Holmen er desuden korpskontor for Det Danske Spejderkorps (DDS) og for De grønne pigespejdere.

Under faciliteter kan du få et overblik over dine muligheder på Spejdercenter Holmen. Mangler du oplysninger om nogle af rummene, så tag kontakt.

Du kan altid sende en uforpligtende forespørgsel, for at få oplyst prisen på den kombination, du overvejer at leje. Vi har samlet en række priseksempler, så du kan få en ide om, hvad andre lejere har booket, og hvad de har betalt for det. Du kan også læse de gældende lejebetingelser.

Det er let at transportere sig rundt i København, og du kan let finde vej til Spejdercenter Holmen.

Anbefaling fra tidligere gæster:

"Professionelle rammer og smukke omgivelser

Spejdercenter Holmens professionelle mødelokaler og smukke placering var et perfekt match, til afholdelsen af vores årlige centerseminar. Vi var væk fra hverdagens stress og jag i midtbyen, men samtidigt kun få minutter fra Christianshavns torvs metrostation og med gode parkeringsforhold. De naturskønne omgivelser gav mulighed for gåture med kollegaerne langs Christianshavns kanal og ud til den kgl. opera. Mødehuset kombinerede professionelle mødefaciliteter med lidt spejderstemning. Noget der gjorde dagen særlig og som bidrog til den gode stemning blandt kollegaerne."

- Hanna Donau, Specialkonsulent i Beskæftigelsesministeriet

Spejdercenter Holmen | Arsenalvej 10, 1436 København K - Denmark | Tlf.: 32640050 | booking@korpskontoret.dk